Здравей!

Реших да нарека сайта си “imaggienation” (от англ. “въображение”, но с променено изписване, така че да включва името ми) като игрив начин да отразя текущите си експерименти и открития, свързани с истината и фантазирането.  

Винаги съм разчитала сериозно на въображението си – за да преодолявам различни житейски трудности или в опит да изградя по-добри алтернативи за себе си и другите.

От февруари 2022г. насам изследвам и размишлявам върху ролята на въображението по изцяло нов начин, вдъхновена от практиката радикална честност, която ми помогна да изградя уменията си да различавам това, което наистина Е спрямо това, което се поражда в съзнанието ми като рожба на въображението ми, асоциации със сходни преживявания от миналото или възможности в бъдещето. Така се упражнявам да стоя здраво стъпила в настоящето и да поемам отговорност за преживяванията си. 

Имам намерението да използвам тази платформа, за да споделям фрагменти от пътя и въображението си. Бих се радвала да бъда полезна и вдъхновяваща на отбиващите се тук.

“Защото когато си представяш, по-добре да си представяш нещо значимо.”

– Луси Мауд Монтгомъри, Анн от Грийн Гейбълс